Copy Code

hotsex another anal xplore.

Fotografie project: 10 on 10

Het is tijd voor een nieuw fotografie project! Ik zocht een project waar ik niet teveel tijd aan kwijt zou zijn, maar waarmee ik wel voldoende met fotografie bezig kan zijn. En die heb ik gevonden, namelijk 10 on 10. 

10 on 10?
Bij de 10 on 10 “challenge” is het de bedoeling om elke 10e van de maand 10 foto’s te plaatsen. Dit kunnen 10 random geschoten foto’s zijn, maar je kunt ze ook aan een thema koppelen. Zolang je maar 10 foto’s maakt. Je kunt het zo moeilijk (of makkelijk) maken als je zelf wilt. Je kunt er zelfs voor kiezen om 10 uren lang elk uur een foto te maken op de 10e van de maand.

Ik heb er voor gekozen om elke 10e van de maand 10 favoriete foto’s in een blog te zetten. Ik maak hierbij gebruik van verschillende thema’s, welke ik duidelijk in de foto’s wil laten terugkomen.

 

10 oktober komt de eerste blog van 10 on 10 online!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.