Copy Code

hotsex another anal xplore.

Canon EF 100mm f/2.8L Macro

Een nieuwe lens! Sinds kort heb ik de Canon EF 100mm lens tot mijn beschikking. Dit is een macro lens die je ook heel goed voor portretfoto’s kunt gebruiken. Dit was een van de redenen om voor dit objectief te kiezen. 

Ik heb nog niet veel in de praktijk met macrofotografie kunnen werken, dus er gaat eigenlijk een compleet nieuwe wereld voor mij open. Ik heb (nog) geen goed statief tot mijn beschikking, maar gelukkig kan ik met deze lens heel goed “uit de hand” werken. Deze Canon lens heeft namelijk, als een van de weinige macro lenzen, een ingebouwde stabilisatie. Dus een statief is niet eens nodig. Handig voor wanneer je bijvoorbeeld insecten snel wilt fotograferen voordat ze weer weggevlogen zijn.

Scherpe foto’s, lichtsterk, weerbestendig en een snelle focus: een fantastische lens!

 

Hieronder enkele testfoto’s (macro en geen macro) met de 100mm lens.

 

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.