Copy Code

hotsex another anal xplore.

Gran Canaria 2016

In de zomer zijn wij een weekje naar Gran Canaria geweest. Ik had uiteraard mijn camera meegenomen om wat plaatjes te schieten voor in het plakboek 😉 In mijn cameratas zat mijn Canon 750d met de 18-135mm en de 50mm lens.

Ik zat te twijfelen welke lenzen ik mee zou nemen, gezien het gewicht. Gelukkig is de 50mm lens lekker licht en compact en dus ideaal voor mee op reis. Het nadeel aan deze lens is wel dat het een vast brandpuntafstand heeft. Dit betekent dat je moet “zoomen met je voeten”. Je moet echt lopen om dichterbij of verder weg van een object te komen. Dit is niet altijd mogelijk en voor die gevallen had ik mijn 18-135mm lens mee.

 

 

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.