Copy Code

hotsex another anal xplore.

About

rinette

Mijn naam is Rinette van der Wal. In mijn vrije tijd ga ik graag met mijn camera op pad. Op dit moment doe ik dat vooral met mijn Canon 750D (met verschillende objectieven) totdat ik mijn collectie mag uitbreiden.

Alle rechten voorbehouden
Alle foto’s op deze website zijn eigendom van Rinette van der Wal Fotografie. Deze mogen niet worden gekopieerd, opgeslagen, gepubliceerd, aangepast of gebruikt worden, in welke vorm dan ook, zonder voorafgaande (schriftelijke) toestemming.

 


One Reply to “About”

 1. naomi

  Beste Rinette van der Wal,

  Mijn naam is Naomi en ik ben verantwoordelijk voor de promotie van de webshop Telefoonhoesjestore.nl. Onze webshop kenmerkt zich door een uitgebreid aanbod van meer dan 10.000 trendy telefoonhoesjes, tablethoezen en telefoonaccessoires. Wij versturen dagelijks honderden pakketjes rechtstreeks vanuit ons eigen assortiment naar tevreden klanten.

  Telefoonhoesjestore.nl is momenteel op zoek naar leuke en interessante blogs om een samenwerking mee aan te gaan. Jouw blog lijkt ons hiervoor geschikt omdat wij van mening zijn dat onze doelgroep redelijk goed overeenkomt.
  Ik zou daarom namens Telefoonhoesjestore.nl verheugd zijn om samen met rinettevanderwal.nl een review of een winactie te organiseren (dit kan ook een in combinatie, afhankelijk van jouw voorkeur).

  Als tegenprestatie sturen wij graag kosteloos een testartikel naar eigen keuze op, kunnen wij het blogartikel eventueel op onze Facebookpagina (+ 3000 likes), Instagram pagina (+8000 volgers) of Twitter pagina (ca. 2000 volgers) promoten én uiteraard bij een winactie, shoptegoed of gratis artikelen naar de winnaar(s) versturen.

  Indien je geïnteresseerd bent in een samenwerking met Telefoonhoesjestore.nl horen wij graag wat jouw wensen en voorkeuren zijn. Wij kunnen dan met een leuk voorstel komen voor het opzetten van de review en eventueel een winactie!

  Met vriendelijke groet,

  Naomi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.